Momentum Dieet
 
Momentum Physiomins Afslanken Verstevigen Anti-Aging.
Om af te slanken en je streefgewicht vervolgens vast te houden is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum een overzichtelijk 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel maar een effectief programma waarbij je op gezonde wijze onder begeleiding van een gecertificeerd consulent gemiddeld 8 tot 12% aan lichaamsgewicht verliest in 24 dagen en vervolgens leert om je behaalde streefgewicht te behouden. Eenvoudig gezond en met minimale inbreuk op je sociale leven. Dat maakt het programma ideaal voor mensen met weinig tijd. Het Momentum afslankprogramma bestaat uit 3 fasen.
Fase 1 Dieetfase Ontbijt Momentum Recepten.
Koffie of thee met fruit. Momentum is een lifestyle programma voor mensen die op verantwoorde wijze gewicht willen verliezen. Het programma is gebaseerd op een 3 fasenplan de voedingssupplementen Carnitrin en Multi Vita en begeleiding door een Momentum Coach.
MOMENTUM DIEET.
Ik ben geboren op 15/01/1972 en ben nu dus 45 jaar jong. Mijn hobby's zijn Schrijven. Extra zaken die ik kwijt wil? Mijn extra kilootjes misschien? SLANK GEZOND in 9 weken. MEER INFO over Momentum. Momentum is een effectief afslankprogramma voor mannen en vrouwen met overgewicht maar ook voor mensen met een verkeerde vetverdeling. Opvallend resultaat in slechts 24 dagen maar minstens even belangrijk een goede start van een gezonde toekomst. Slank worden en slank blijven twee doelen op zich. Om af te slanken en je streefgewicht vervolgens vast te houden is meer nodig dan een tijdelijk dieet.
Afvallen met Momentum.
Dat lees je hier! Momentum is een lifestyle programma voor mensen die op verantwoorde wijze gewicht willen verliezen. Het programma is gebaseerd op een 3 fasenplan de voedingssupplementen Carnitrin en Multi Vita en begeleiding door een Momentum Coach.
Momentum Dieet Verantwoord Afvallen.
Je winkelwagen is leeg. Afvallen én slank blijven met Momentum Afvallen in 27 dagen met behulp van een slim voedingsplan 2 voedingssupplementen en emailbegeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het programma is opgebouwd in 3 Fasen Dieetfase Stabilisatiefase Levensfase en is gericht op gezond gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht. Momentum draait om gezond en puur eten met een duidelijke opbouw in 3 fasen. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer slager visboer of supermarkt. Kortom een perfecte basis voor een slank gezonde lifestyle.
Het Momentum Dieet Niet Het Juiste Moment.
Je eigen persoonlijke coach kan je hierbij helpen. Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen? Doe deze test en ontdek je Afslank IQ. Het probleem van het Momentum dieet. Het Momentum dieet lijkt op papier een degelijk dieet. Er is over nagedacht en het klinkt aannemelijk dat het zou kunnen werken. De voeding in het dieet bestaat uit recepten met veel groenten fruit en mager vlees. Stuk voor stuk topproducten en interessante gerechten. Het probleem dat ik ondervind met het Momentum dieet bevindt zich in de eerste fase. Waarom zou je binnen 3-4 weken al je gewicht willen verliezen door het innemen van voedingssupplementen en veel te weinig eten? Het is zwaar onverantwoord en het werkt een jojo-effect in de hand.
Fase 1 Dieetfase Diner Momentum Recepten.
Salade met kalfsrosbief komkommer taugé en tomatensaus. Eigentijdse kalfshachee met ui en broccoli. Momentum is een lifestyle programma voor mensen die op verantwoorde wijze gewicht willen verliezen. Het programma is gebaseerd op een 3 fasenplan de voedingssupplementen Carnitrin en Multi Vita en begeleiding door een Momentum Coach.
Fase 1 Dieetfase Diner Momentum Recepten.
Het programma is gebaseerd op een 3 fasenplan de voedingssupplementen Carnitrin en Multi Vita en begeleiding door een Momentum Coach.
Momentum Recepten.
Ovengegaarde zeeduivel met witte asperges citroen trostomaatjes en waterkers. Eigentijdse kalfshachee met ui en broccoli. Momentum is een lifestyle programma voor mensen die op verantwoorde wijze gewicht willen verliezen. Het programma is gebaseerd op een 3 fasenplan de voedingssupplementen Carnitrin en Multi Vita en begeleiding door een Momentum Coach.

Contacteer ons